صدور الدجاج بحشوه الارز بالخضار
طبعا كلنا زهقنا وملينا من الاكل التقليدى وعايزيين تغيير انا انهارده معايا طريقه جديد جدا وهى صدور الدجاج بالارز بالخضار وطعمها تحفه ومغديه جدا وذات قيمه غذائيه عاليه
المقادير
4 قطع صدور دجاج
خضار مشكل (بسله _ فاصوليا _ جزر)
1 كوب رز
3 معالق مكسرات محمصه
1 معلقه خل
1 معلقه صغيره ملح
1 معلقه صغيره فلفل اسود
ا معلقه صغيره بهارات
3 فلفل الوان كل واحد لون
طريقه التحضير
بتم فرد صدور الدجاج ونتبلها بالملح والفلف والبهارات والخل
نجهز طاسه ونح بها زيت ونشوح بصله مفرومه ناعم ونضيف اليها الخضار وتقلب لمده خمس دقائق ونضيف كوب الرز المغسول ومصفى ونقلب تانى خمس دقائق ونضيف اليه كوب من مرقه الدجاج ونتركهم على نار هاديه لحين تمام التسويه
وبعد التسويه نجيب صدور الدجاج ونحشيها الرز بالخضار ونقفله كويس ونوضع به خلل اسنان عشان ميفكش
وممكن نرصها فى صنيه مدهونه زيت ونسويها فى الفرن وممكن نسويها على الجريلا
وتقدم ساخنه مع باقى مقدار الارز بالخضار
وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق